Activiteiten medewerkersevenement

Activiteitenronde 1

Bamboe challenge

Bouw met onze bamboe challenge een toren, brug of een ander willekeurig voorwerp van bamboe en elastieken. Ieder team krijgt een opdracht waarna de team een strategie maakt. Wat gaan we bouwen met bamboe en elastiek? Maken jullie eerst een tekening of gaan jullie gelijk aan de slag? En welke teamlid krijg welke rol?  

Boomwhackers workshop

Deze energieke Boomwhackers workshop zorgt ervoor dat jullie samen een vrolijke en muzikale compositie spelen. Iedere Boomwhacker heeft een eigen toon. Wanneer de verschillende Boomwhackers hun eigen ritme aanhouden, ontstaat er al snel een muzikale, ritmische compositie. Het resultaat zal jullie verrassen!

Wat zijn boomwhackers?
Bij de boomwhackers workshop maken jullie gebruik van een boomwhacker als percussie instrument. Het heeft de vorm van een lange plastic buis. Van binnen zijn deze instrumenten hol waardoor er geluid uit komt wanneer je ermee slaat op andere boomwhackers, tegen het lichaam of op een ander voorwerp. Jullie krijgen tijdens deze activiteit allemaal verschillende kleuren. En elke kleur vertegenwoordigt een andere toon. Hierdoor maken jullie als groep de meest fantastische ritmes en muziek! 

Hackathon

Tijdens de Hackathon game worden jullie hacking skills op de proef gesteld en gaan jullie in teams de strijd tegen elkaar aan in een echte hacking showdown! Het uiteindelijke doel van dit spel is om de code te kraken, die de kluis met de hoofdprijs ontgrendelt. Om dat te bereiken, moeten jullie intelligentie, logisch denkwerk en verbeeldingskracht inzetten om de meest leuke en uitdagende puzzels op te lossen. En dan zo snel en efficiënt mogelijk zodat je met jouw team de winst binnen sleept!

Boetseer je collega 

Een grappige workshop kiezen? Ga dan voor de workshop boetseer je collega. Je maakt tijdens deze workshop een klei hoofd van jouw collega. Door de aanwijzingen van de docent leer je heel erg snel de specifieke kenmerken van die persoon herkennen (wat al hilarisch kan zijn), en die maak je dan ook nog na. Hierdoor lijkt jouw kleiwerk in no-time een écht beeldwerk. Zelfs de minst creatieven krijgen een spetterend resultaat! Het resultaat gaat natuurlijk mee naar huis, zodat je er elke keer weer om kunt lachen. 

Activiteitenronde 2

Kettingreactie 

Het kettingreactie-programma werd geïnspireerd door de Rube Goldberg-machine. Dit is een mechanisch apparaat dat op een complexe manier werkt om een eenvoudige taak te bereiken. Jullie ontwerpen in groepen je eigen Rube Goldberg-geïnspireerde kettingreactie. Een machine die een eenvoudige taak op een zeer complexe manier uitvoert. Jullie krijgen kisten vol met handig materiaal om te bouwen. Dit kan je op twee verschillende manieren bouwen: concurrerend of samenwerkend. Jullie krijgen de gelegenheid om vaardigheden op het gebied van communicatie, samenwerking en trouble shooting op te bouwen.

Djembé workshop 

In deze muzikale djembé workshop bespeel je een trommel die afkomstig is uit West-Afrika. De docent zal jullie meer vertellen over de ritmes die gespeeld gaan worden en de verschillende klanken die een Djembé kan produceren. Jullie gaan samen aan de slag om een ritmische compositie samen te stellen. De groep wordt opgedeeld in kleine groepjes die elk een eigen ritme spelen. Wanneer deze ritmes worden samengevoegd ontstaat er een swingende compositie. Het resultaat dat in korte tijd geboekt kan worden is voor iedereen verrassend!

VR Game: La Casa De Dinero

Met deze Casa De Dinero VR Game beleef je de hitserie nu zelf! Gewapend met VR bril en een team van bankovervallers proberen jullie de Munt van Spanje te overvallen. Onder leiding van El Profesor moeten jullie de uitdagende puzzels oplossen om zo tot een goed einde te komen! Dankzij de Virtual Reality bril zijn de virtuele wereld en de echte wereld verwoven met elkaar en is het aan het team om hints uit beide werelden samen te brengen. Mogen jullie straks rijk rekenen met de inhoud van de kluis? Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie?

Laser Tag = VOL

Jullie gaan mee in de spannende wereld van het lasergamen. Dit is een stoere activiteit. Waan jezelf in een Elite Special Force team en leef je uit in de grote outdoor arena. Tijdens dit spel zullen de teams samenwerken, terwijl de tegenstanders op de loer liggen. Stress, ad-hoc beslissingen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, strategisch handelen, overleggen, keuzes maken en teamwork zullen jouw team de overwinning brengen. 

LET OP: deze activiteit zit vol. Hier kun je je dus niet meer voor inschrijven.