Gastspreker aanvragen

De vrijwillige gastsprekers van de NTS hebben zelf een donororgaan ontvangen of zijn nabestaande van een donor. U kunt ze kosteloos uitnodigen voor het verzorgen van een gastles in de klas, een lezing bij uw vereniging of bedrijf en voor het geven van voorlichting tijdens een actie. Meer weten? Klik hier.

LET OP! Door het Coronavirus kunnen we helaas voorlopig geen gastlessen en lezingen meer verzorgen. We weten nog niet tot hoe lang dit duurt. Op deze website laten we u weten wanneer u weer een gastspreken kunt aanvragen. Veel dank voor uw belangstelling.

Vraag een gastspreker aan

Het indringende verhaal van een gastspreker verlevendigt de discussie en illustreert het belang van registratie voor orgaan- en weefseldonatie.

Nodigt u een van onze ervaringsdeskundige gastsprekers uit? Doe dit wel minstens een maand van te voren. Dan is er genoeg tijd om een geschikte spreker vinden.