Nieuwsbrieven en magazines

Transparant

Magazine Transparant

Kosteloos

Bestel of download hier het magazine voor medisch professionals. Het magazine kunt u bestellen door het bestelformulier in te vullen. Transparant voortaan thuis ontvangen? Mail info@transplantatiestichting.nl.

Hier kunt u het magazine Transparant bestellen
Nederlandse Transplantatie Stichting - Transparant Magazine

Alleen het laatste exemplaar kunt u bestellen.

Jaargang 2019

Transparant 80

Met. o.a. een interview met Hans Fiolet, medisch directeur Patiëntenzorg van het MUMC en Jaap Mensink, arts en onderzoeker bij de NTS

Transparant 79

Met o.a. een interview met Minster Bruins en onderzoeker Jorke Willems.

Transparant 78

Met o.a. Transplantatiechirurg Cyril Moers en Djuna Maes die drie longtransplantaties onderging.

Transparant 77

Met o.a. stafadviseur niertransplantatie Willij Zuidema en een introductie van normotherme regionale perfusie.

Jaargang 2018

Transparant 76

Met o.a. Internist-nefroloog Marlies Reinders en hoe de zorgprofessionals in Wales het opt-outsysteem ervaren.

Transparant 75

Met o.a. Gezondheidspsycholoog Lieke Wirken en cultureel antropoloog Anja Jensen.

Transparant 74

Met o.a. Transplantatiechirurg Ian Alwayn en epidemioloog Hessel Peters-Sengers.

Transparant 73

Met o.a. religie gezondheidswetenschapper Roukayya Oueslati en deskundigen die reageren op misverstanden over hersendood.