Account membersite aanvragen

De membersite van de NTS is bestemd voor zorgprofessionals die in hun werk te maken hebben met orgaan- of weefseldonatie. Vraag een account aan om actuele cijfers in te zien. De NTS kent de rechten toe om onderdelen in te zien, onder andere op basis van je functie.

Je vindt er nieuws over donatie en transplantatie, gedetailleerde cijferrapporten, NOTR-data met overlevingsgegevens na transplantatie, regionale cijfers en webapplicaties voor het raadplegen of invoeren van data.

Let op! Wil je onze e-learnings volgen? Log dan in op de leeromgeving of maak hier een account aan.

Vraag een account aan voor de NTS membersite

Velden met een * zijn verplicht.

Nieuwsbrief medisch professionals

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de NTS en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Hoe gebruik ik mijn NTS-account?

Een gebruikersnaam met wachtwoord is voldoende voor toegang tot deze site en alle applicaties die u nodig heeft voor het uitvoeren van uw functie.

Voorwaarden

 • het account is strikt persoonsgebonden
 • als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor het veilig gebruiken, bewaren en beheren van de accountgegevens
 • u werkt onder een persoonlijk, werkgerelateerd mailadres, bijvoorbeeld achternaam@ziekenhuis.nl
 • u bent als gebruiker zelf verantwoordelijk voor alle handelingen uitgevoerd met uw account
 • uw accountgegevens mogen niet gedeeld worden met derden, of op andere wijze kenbaar worden gemaakt
 • u moet uw wachtwoord eens per 6 maanden verplicht wijzigen
 • als u uw wachtwoord wilt wijzigen of vergeten bent, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via 'reset password'
 • bij verlies of diefstal van uw accountgegevens of gegevensdragers (zoals telefoon, usb sticks, bestanden, laptops) waarop privacygevoelige informatie uit NTS-systemen staat, dient u dit direct via ict@transplantatiestichting.nl te melden
 • de NTS is niet aansprakelijk voor onjuiste data-invoer gedaan met het account, of verlies van data als gevolg van incorrect handelen met het account
 • door een membersite-account bij de NTS aan te vragen, gaat u akkoord met het verwerken van de door u aangeleverde persoons- en instellingsgegevens in het webformulier. Uw gegevens zijn nodig om het account aan te maken, en om ervoor te zorgen dat u toegang krijgt tot de membersite en de applicaties die horen bij uw functie
 • NTS gebruikt analytische cookies op de membersite voor website optimalisatie en statistieken

Hoe beëindig of wijzig ik mijn NTS-account?

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk voor het opzeggen of laten wijzigen van uw account bij beëindiging dienstverband of verandering van functie, werkgever of overige redenen waardoor het account gesloten of gewijzigd dient te worden. U kunt dit doen via ict@transplantatiestichting.nl.

Hoe werkt de beveiliging van de NTS membersite?

Met uw NTS-account krijgt u toegang tot de site via een beveiligde verbinding: SSL. SSL betekent Secure Socket Layer. Op deze wijze kunnen derden niet 'meekijken'.

SSL versleutelt data tussen de webserver bij de NTS en de computer van de gebruiker. SSL is een beveiliging voor transport van gegevens over het internet en is een gangbare manier om data te beveiligen. Alle moderne webbrowsers ondersteunen dit systeem. U kunt zien dat u via een beveiligde verbinding werkt door te kijken naar het adres van de website. Op een beveiligde pagina staat https:// terwijl een niet-beveiligde website alleen http:// in het adres heeft staan.