Bestelformulier: alles over orgaan- en weefseldonatie

Niet iedereen vindt het gemakkelijk om een keuze te maken over orgaan- en weefseldonatie. In deze brochures leggen we uit wat orgaan- en weefseldonatie is en wat er allemaal bij komt kijken.

Brochures: alles over donoren en registreren

Donoren zijn van levensbelang

Om een bewuste keuze te kunnen maken is heldere informatie nodig. In deze folder beantwoorden we daarom enkele veel voorkomende vragen over orgaan- en weefseldonatie. Maximaal 25 brochures per bestelling. Wilt u meer brochures ontvangen? Stuur een e-mail naar info@transplantatiestichting.nl

Donoren zijn van levensbelang - Arabisch

Donoren zijn van levensbelang - Spaans

Donoren zijn van levensbelang - Turks

Donors are of vital importance - English

If you would like to know more about organ and tissue donation and the Donor Register, you can apply for this leaflet.

Z-card: Een orgaandonor kan wel 8 levens redden

Twijfelt u nog over donor worden? Dit uitvouwbare kaartje bevat antwoorden op veelgestelde vragen. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

brochure

Z-card: Orgaandonatie, praat er samen over

Bespreek orgaandonatie met elkaar. Dit uitvouwbare zakkaartje bevat antwoorden op veel voorkomende vragen. Geschreven voor de diversere groepen in Nederland.

brochure

Stap voor stap: orgaan- en weefseldonatie uitgelegd

In deze brochure leggen we uit wat orgaan- en weefseldonatie is en wat er allemaal bij komt kijken. Maximaal 5 brochures per bestelling. Wilt u meer brochures ontvangen? Stuur een e-mail naar info@transplantatiestichting.nl

formulier

Donorformulier

Uw keuze invullen of u donor wil zijn gaat het snelste en gemakkelijkst online. Is online registreren niet mogelijk, dan kunt u hier een papieren formulier aanvragen om in te vullen en per post op te sturen.

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Arabisch

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Chinees

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Duits

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Engels

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Frans

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Nederlands

Op 1 juli 2020 komt de nieuwe donorwet. Als u uw keuze invult, weet uw familie, partner of vriend(in) of u wel of niet orgaandonor wil worden.

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Pools

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Spaans

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Turks

brochure

Een nier bij leven geven aan een ander

Denkt u erover om één van uw nieren te geven aan een ander? Dan kunt u het leven van een nierpatiënt redden! Lees er alles over in deze brochure.

Cross-over nierdonatie transplantatie

In deze folder leest u alles over ruiltransplantatie.