Informatiemateriaal bestellen

Voor gemeenten

Hier vindt u informatiemateriaal voor de bezoekers van uw gemeente. De materialen zijn kosteloos te bestellen.

Donorformulieren voor gemeenten

Let op: Wegens grote drukte kan uw pakket mogelijk wat later binnenkomen. Onze excuses voor het ongemak.

Pakket à 300 stuks

U kunt het pakket bestellen door het bestelformulier in te vullen. Wilt u meer dan 2 dozen bestellen, stuur dan een bericht naar info@transplantatiestichting.nl.

Er zitten geen antwoordenveloppen bij de donorformulieren. Dit is in tegenstelling tot wat er op het formulier staat.

Z-card: Een orgaandonor kan wel 8 levens redden

Dit uitvouwbare kaartje bevat antwoorden op veelgestelde vragen. Opgevouwen een handig creditcardformaat, uitgevouwen wordt dit een A4'tje vol informatie.

Hier zie je de voorkant van de Z-card
Z-card

Maximaal 50 stuks per keer te bestellen. Wilt u meer dan 50 stuks bestellen, stuur dan een bericht naar info@transplantatiestichting.nl.

Z-card: Orgaandonatie, praat er samen over

Het verschil met 'Z-card: Een orgaandonor kan wel 8 levens redden' is dat het geschreven is voor diverser publiek binnen Nederland. De vragen zijn afgestemd op veelgestelde vragen uit diverse culturele hoeken.

Maximaal 15 stuks per keer te bestellen. Wilt u meer dan 15 stuks bestellen, stuur dan een bericht naar info@transplantatiestichting.nl.

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Nederlands

Wat betekent de nieuwe donorwet voor u?

het nieuwe donorregister
Het nieuwe Donorregister

Als u uw keuze invult, weet uw familie, partner of vriend(in) of u wel of niet orgaandonor wilt worden.