Informatiemateriaal bestellen

Voor gemeenten

U kunt hier donorformulieren bestellen á 300 stuks voor gemeenten
Donorformulieren voor gemeenten

Let op: Wegens grote drukte kan uw pakket mogelijk wat later binnenkomen. Onze excuses voor het ongemak.

Pakket à 300 stuks

U kunt het pakket bestellen door het bestelformulier in te vullen. Wilt u meer dan 2 dozen bestellen, stuur dan een bericht naar info@transplantatiestichting.nl.

Er zitten geen antwoordenveloppen bij de donorformulieren. Dit is in tegenstelling tot wat er op het formulier staat.

Hier zie je de voorkant van de Z-card
Z-card

Z-card: Een orgaandonor kan wel 8 levens redden

Dit uitvouwbare kaartje bevat antwoorden op veelgestelde vragen. Opgevouwen een handig creditcardformaat, uitgevouwen wordt dit een A4'tje vol informatie.

Maximaal 50 stuks per keer te bestellen. Wilt u meer dan 50 stuks bestellen, stuur dan een bericht naar info@transplantatiestichting.nl.

hetnieuwedonorregister
Het nieuwe Donorregister

Het nieuwe Donorregister - wat betekent dat voor mij? Nederlands

Wat betekent de nieuwe donorwet voor u? Als u uw keuze invult, weet uw familie, partner of vriend(in) of u wel of niet orgaandonor wilt worden.