Bestelformulier voor docenten en leerlingen

Bestelformulier

pakket

Spreekbeurt- of werkstukpakket basisonderwijs

Wanneer je in je klas een spreekbeurt gaat houden, kun je dit pakket bestellen. Het spreekbeurtpakket is bedoeld voor spreekbeurten op de basisschool. Eén pakket per aanvraag.

(1 pakket)

pakket

Profielwerkstuk of presentatie voortgezet onderwijs of mbo

Geef je een presentatie of ga je een werkstuk maken over orgaan- en weefseldonatie? Bestel dan een werkstukpakket. Dit werkstukpakket is bedoeld voor het voortgezet onderwijs of voor het mbo. Eén pakket per aanvraag.

(1 pakket)

brochure

Poster - Zo werkt jouw lijf

Deze poster laat zien welke organen en weefsels gedoneerd en getransplanteerd kunnen worden.

(1 stuk)

brochure

Donorkrant

Werkstuk of spreekbeurt over orgaandonatie? Bestel dan de Donorkrant! Hierin vind je heel veel informatie, maar ook spelletjes en interviews. Je kunt 'm ook uitdelen in je klas.

(1 stuk)

brochure

Z-card: Een orgaandonor kan wel 8 levens redden

Twijfelt u nog over donor worden? Dit uitvouwbare kaartje bevat antwoorden op veelgestelde vragen. Zo kunt u een weloverwogen besluit nemen.

(1 stuk)

nieuwsbrief

Docentennieuwsbrief 'Orgaandonatie in de klas?!'

Een keer per jaar verschijnt een speciale docentennieuwsbrief 'Orgaandonatie in de klas'. Deze nieuwsbrief bevat de laatste informatie, feiten en cijfers over orgaan- en weefseldonatie.

(1 stuk)

handleiding

DonorWise Handleiding

DonorWise is een lesmodule over orgaan- en weefseldonatie voor de onder- en bovenbouw van het voortgezet onderwijs.

(1 stuk)

pakket

Lespakket basisonderwijs: DonorDenkers

Voor leerkrachten in het basisonderwijs: In dit lespakket vindt u handvatten waarmee u orgaandonatie kunt behandelen in groep 7 en 8.

(1 lespakket)

pakket

Lespakket docenten mbo onderwijs DonorWise

Voor docenten in het mbo: In dit lespakket vindt u handvatten waarmee u orgaandonatie kunt behandelen in de les over maatschappijleer, burgerschap of Nederlands, in alle niveaus van het mbo.

(1 lespakket)

pakket

Lespakket biologie DonorWise voortgezet onderwijs

Voor biologiedocenten in het voortgezet onderwijs: In dit lespakket vindt u handvatten waarmee u orgaandonatie kunt behandelen in alle niveaus van het voortgezet onderwijs.

(1 lespakket)

pakket

Lespakket maatschappijleer DonorWise voortgezet onderwijs

Voor docenten maatschappijleer in het voortgezet onderwijs: In dit lespakket vindt u handvatten waarmee u orgaandonatie kunt behandelen in alle niveaus van het voortgezet onderwijs.

(1 lespakket)

pakket

Lespakket Nederlands DonorWise voortgezet onderwijs

Voor docenten Nederlands in het voortgezet onderwijs: In dit lespakket vindt u handvatten waarmee u orgaandonatie kunt behandelen in alle niveaus van het voortgezet onderwijs.

(1 lespakket)