Bestel en download

Nieuwsbrieven en magazines

Magazine Transparant

Kosteloos

Bestel of download hier het magazine voor medisch professionals. Het magazine kunt u bestellen door het bestelformulier in te vullen. Transparant voortaan thuis ontvangen? Mail info@transplantatiestichting.nl.

Alleen het laatste exemplaar kunt u bestellen.

Jaargang 2019

Transparant 79

Met o.a. een interview met Minster Bruins en onderzoeker Jorke Willems.

Transparant 78

Met o.a. Transplantatiechirurg Cyril Moers en Djuna Maes die drie longtransplantaties onderging.

Transparant 77

Met o.a. stafadviseur niertransplantatie Willij Zuidema en een introductie van normotherme regionale perfusie.

Jaargang 2018

Transparant 76

Met o.a. Internist-nefroloog Marlies Reinders en hoe de zorgprofessionals in Wales het opt-outsysteem ervaren.

Transparant 75

Met o.a. Gezondheidspsycholoog Lieke Wirken en cultureel antropoloog Anja Jensen.

Transparant 74

Met o.a. Transplantatiechirurg Ian Alwayn en epdemioloog Hessel Peters-Sengers.

Transparant 73

Met o.a. religie gezondheidswetenschapper Roukayya Oueslati en deskundigen die reageren op misverstanden over hersendood.

NabestaandenContact

Kosteloos

In de nieuwsbrief NabestaandenContact leest u hoe mensen achteraf op de donatie terugkijken en welke invloed dit had op de verwerking van hun verdriet. Ook de andere kant van het verhaal komt aan bod: mensen die een orgaan of weefsel kregen, vertellen wat dit voor hen heeft betekend.

Bestel of download de nieuwsbrief NabestaandenContact. De nieuwsbrief kunt u bestellen door het bestelformulier in te vullen. De nieuwsbrief voortaan thuis ontvangen? Mail nabestaanden@transplantatiestichting.nl.

Alleen het laatste exemplaar kunt u bestellen.

NabestaandenContact 35

NabestaandenContact 34

Docentennieuwsbrief 'Orgaandonatie in de klas?!'

Kosteloos

Een keer per jaar verschijnt een speciale docentennieuwsbrief 'Orgaandonatie in de klas'. Deze nieuwsbrief bevat de laatste informatie, feiten en cijfers over orgaan- en weefseldonatie.

Wilt u de docentennieuwsbrief voortaan ontvangen per post, stuur dan een email met uw volledige naam en postadres naar info@donorwise.nl